Palvelut

Tanssiesitykset

BeatDrops on esiintyvä katutanssiryhmä, jonka jäsenillä on useiden vuosien tanssikokemus. Jokainen esitys suunnitellaan ja toteutetaan esityksen tilaajan tarpeen mukaan. Tanssiryhmällä on kokemusta erilaisista tapahtumista kuten konserteista ja lanseeraustilaisuuksista. Tanssiesitykset sisältävät yleensä eri katutanssin tyylilajeja, mikä tekee esityksistä mielenkiintoisen kokonaisuuden. BeatDropsin tanssijoilta löytyy taitoa myös vaativiin temppuihin, jotka ovatkin BeatDropsin erikoisalaa. Jokainen esitys pyrkii tuomaan katsojalle jotain ennennäkemätöntä sekä tarjoamaan katsojalle uuden ulottuvuuden tanssin parissa. Tanssiesitysten hinnat räätälöidään aina esityksen tai tapahtuman mukaan. Hintaan vaikuttaa esityksen kesto, tila ja ajankohta.

13937872_1716941728555686_1464547009726546061_o

Tanssiopetus

BeatDropsin jäsenillä on usean vuoden tanssinopetuksen kokemus. BeatDrops pystyy järjestämään workshoppeja, koulutuspäiviä tai kursseja tilaajan tarpeen mukaan. BeatDropsin jäsenet ovat opettaneet tanssia eri tanssikouluissa ja kursseilla, kuten Tanssiva Porvoo, Keskiuudenmaan tanssiopisto, Keravan tanssiopisto ja Tanssikoulu Flow. Tanssiopetukseen sisältyy eri tyylilajeja, kuten hiphop, breakdance ja popping. Tanssitunnin hinta riippuu paikkakunnasta sekä tilaajasta, joten pyydäthän tarjouksen, niin räätälöidään sinulle sopiva tanssin opetuspaketti. BeatDropsilla on myös tarpeen vaatiessa äänentoistolaitteisto, jonka vuoksi opetus onnistuu sisällä tai sään salliessa ulkona.

IMG_5765

Juonnot

Tuan Doan hoitaa juonnot. Tuan on juontanut erilaisia tapahtumia laidasta laitaan, kuten näytöksiä, yrittäjätapahtumia sekä festivaalia. Karismaattisella asenteella Tuanin hyvätuulisuus uppoaa kaiken ikäisille ja hän muovautuu helposti tilausuutta varten.

Lisäksi

Polttariopetukset, synttärit, tykypäivät ja muut yksityistilaisuudet

Täytä alla oleva lomake jos haluat lisätietoa.