Palvelut

Tanssiopetukset

Ryhmän jäsenillä on kokemusta opetuksesta sekä tanssikouluissa, että kesäleireillä usean vuoden ajalta. Kohderyhmä muodostuu pääasiassa ala- ja yläasteikäisistä nuorista. BeatDropsin tanssinopetusmenetelmät ovat inspiroivia, jotka tempaavat mukaansa sekä tytöt että pojat. BeatDrops opettaa tanssilajeina Streetdancea kuten hiphoppia ja poppingia sekä breakdancea. Tanssitunneilla

pidetään hauskaa ja opitaan tanssitekniikoita innostavassa ilmapiirissä. Ryhmällä on äänentoistolaitteisto, joten tanssitunteja voi pitää sisällä sekä ulkona sään salliessa.

 

Esiintymiset

BeatDrops panostaa esiintymiseen, sillä se on heidän intohimonsa. Ryhmä on esiintynyt monissa eri tapahtumissa niin yökerhoissa kuin suuremmissa ulkoilmatapahtumissa. Ryhmä pystyy improvisoimaan, mutta heiltä löytyy myös monia erilaisia valmiita koreografioita tapahtumasta riippuen. Tarjolla on taiteellisempia koreografioita tyylikkäämpiin tilaisuuksiin ja vauhdikkaampia koreografioita juhliin, festivaaleille tai nuorisotapahtumiin. Esitystä voidaan suunnitella juuri tarpeidenne ja tapahtuman mukaan, sillä ryhmä harjoittelee tiiviisti yhdessä useita kertoja viikossa. BeatDropsin käyttämä musiikki on ajankohtaista ja vaihtelee rapista edm:ään. Yleisön elämys taataan hurjilla volteilla ja näyttävillä tekniikoilla, jotka lisäävät esitykseen tyylikkyyttä ja näyttävyyttä. BeatDrops-tanssiesitys ei jätä ketään kylmäksi!

 

Juonnot

Tuan Doan hoitaa juonnot. Tuan on juontanut erilaisia tapahtumia laidasta laitaan, kuten näytöksiä, yrittäjätapahtumia sekä festivaalia. Karismaattisella asenteella Tuanin hyvätuulisuus uppoaa kaiken ikäisille ja hän muovautuu helposti tilausuutta varten.

 

Lisäksi

Polttariopetukset, synttärit, tykypäivät ja muut yksityistilaisuudet

Täytä alla oleva lomake jos haluat lisätietoa.