Beatdrops

BeatDrops on viisihenkinen esiintyvä katutanssiryhmä Järvenpäästä. Tanssijoiden lisäksi ryhmään kuuluu myös kameramies. BeatDrops on perustettu tammikuussa vuonna 2016, mutta ryhmän jäsenillä on tanssista kokemusta monen vuoden ajalta. Ryhmä on esiintynyt muun muassa Kallio Block Party 2016 ja Helsinki Cup 2016 -tapahtumissa.

Ryhmän jäsenet harjoittelevat yhdessä 4-5 kertaa viikossa. He viettävät paljon aikaa yhdessä, joten ryhmän jäsenten välille on muodostunut vahva side. Ryhmän tyyli on moderni New School katutanssi, joka saa vaikutteita suoraan Yhdysvalloista. New School on tällä hetkellä pinnalla etenkin nuorison keskuudessa. BeatDropsin jäsenillä on osaamista monesta eri katutanssilajista. Tekniikoihin kuuluvat loppuun hiotut koreografiat, voltit sekä akrobatiaa. BeatDrops haluaa levittää rakkautta kaikille tanssin ja musiikin kautta. Tavoitteena on työstää Suomen hienoimmat tanssivideot ja levittää tanssin ilosanomaa.

Tuan Doan
1992 syntynyt
Järvenpää
Tanssija ja BeatDropsin perustaja, hän on tanssinut vuodesta 2008 ja on esiintynyt yli 200 tapahtumassa kuten, festareilla, kouluissa, baareissa ja televisiossa. Tanssimisen hän aloitti Step Up -elokuvan inspiroimana, alkuun hän tanssi breakdancea ja kolme vuotta sitten hän laajensi osaamistaan hiphoppiin ja poppingiin. Tuan opettaa tällä hetkellä kahdessa eri tanssiopistossa ja opiskelee Laurea-ammattikorkeakoulussa liiketaloutta. Tanssi ja esiintyminen ovat Tuanin intohimoja ja hän kehittää niitä jatkuvasti. Hän on myös toiminut erilaisissa tapahtumissa juontajana viime vuosien aikana.

Sonja Siekkinen
1999 syntynyt
Järvenpää
Energinen ja positiivinen tanssija. Intohimo harrastukseen tuli tanssielokuvien kautta, mutta lapsuuden voimisteluharrastuksella oli myös osansa tanssin valintaan, sillä nuorempana Sonja harrasti mm. telinevoimistelua ja trapetsitaiteilua. Tanssimisen hän aloitti hiphop-tunneilla kymmenen vanhana. Siitä hetkestä tähän päivään asti Sonja on tanssinut myös monia muita lajeja, kuten breakdancea, wackingia, funkjazzia sekä show- ja nykytanssia. Hiphop on kuitenkin aina ollut lähimpänä sydäntä. Sonja on heittäytyvä ja hän pitää esiintymisestä. Hän onkin kisannut aikaisempina vuosina muun muassa SM-kisoissa, niin ryhmänä kuin duona. Sosiaalisuutensa vuoksi Sonja pitää ryhmässä tanssimisesta ja BeatDrops on hänelle kuin toinen perhe.

Veera Hokkanen
1998 syntynyt
Järvenpää
Tanssija, joka aloitti tanssiharrastuksen 9-vuotiaana hiphopilla. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt myös muista lajeista, kuten MTV-dancesta ja voguingista. Veera on tanssijana motivoitunut ja hän haluaa kehittää taitojaan jatkuvasti. Tanssissa Veeraa kiehtoo eniten itsensä haastaminen ja esiintyminen. Hän on osallistunut myös SM-kisoihin ryhmässä ja duona. Lisäksi kokemusta löytyy tanssin opettamisesta lapsille ja nuorille. Veeran mielestä tanssi on mieluisinta, kun ympärillä on tiivis ryhmä ja siitä saa eniten irti itselle tärkeiden ihmisten seurassa.

Teo Keitaanranta
1999 syntynyt
Järvenpää
Tanssija, joka aloitti breakdancen 10-vuotiaana musiikkivideoiden innoittamana. 13-vuotiaana Teo kisasi breakdancen SM-kisoissa soolona ja sijoittui kolmanneksi, siitä asti hän on harjoitellut breakdancea säännöllisesti. Neljä vuotta sitten Teo alkoi harrastaa myös poppingia ja tämän jälkeen hän kiinnostui myös hiphopista. Teo on treenannut lukion ohessa, niin trikkaajien, kuin taidetanssiryhmän kanssa ja hän pyrkii omassa tanssissaan yhdistelemään monipuolisesti eri tyylejä. Vaikutteita hän ottaa omien lajiensa lisäksi myös shufflauksesta, krumpista sekä housesta. Esiintymiskokemusta Teolla on kertynyt erilaisista tapahtumista. Teo kuvaa aktiivisesti tanssivideoita ja on voittanut yhdessä ystävänsä kanssa Dance@Kerava!-kilpailun. BeatDropsista Teo on löytänyt oman paikkansa ja ryhmä on hänelle kuin toinen perhe.

Roni Aydin
1999 syntynyt
Tuusula
Roni on harrastanut tanssia vuodesta 2007 ja hän on tanssinut kahta eri tanssilajia breakdancea ja poppingia. Roni treenaa lähes joka päivä kotona ja kehittää jatkuvasti uusia liikkeitä. Ennen BeatDropsia Roni oli siellä 3 vuotta toisessa katutanssiryhmässä, jonka aikana hän on esiintynyt monissa eri tapahtumissa ja maissa. BeatDropsiin Roni liittyi vuoden 2016 kesän lopussa. Ronista on hienoa olla osa BeatDropsia ja pistää aina 110% peliin.

Jesse Rantanen
1992 syntynyt
Järvenpää
Jesse on aina ollut kiinnostunut kuvaamisesta. Viime vuonna Jesse valmistui media-assistentiksi, jonka jälkeen kuvauksesta on tullut hänelle enemmän kuin pelkkä harrastus. Jesse toteutti lokakuussa pitkäaikaisen haaveensa ja alkoi media-alan yrittäjäksi. Yrityksen palveluihin kuuluu valokuvausta, videokuvausta, editointia sekä lentokuvausta, niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Jessellä on useita järvenpääläisiä yhteistyökumppaneita, joista BeatDrops oli ensimmäinen. Yhteistyön myötä BeatDropsista on tullut Jesselle enemmänkin ystäväporukka, joita kuvatessa on aina hauskaa!